‘Kapım onlara her zaman açık’

Evine haciz geldiği gün Demet Akalın’a evini açan Berkay, ünlü popçuyla kardeş gibi olduklarını söyledi. Gülben Ergen de Demet Akalın’a moral verdi.

‘Kapım onlara her zaman açık’

ARAMIZI KİMSE BOZAMAZ

İstanbul’daki villasına polis eşliğinde giden haciz memurları nedeniyle zor günler yaşayan Demet Akalın, o gün kendisine kapısını açan tek kişinn Berkay olduğunu söylemişti. Konuyla ilgili ilk kez konuşan Berkay, ‘Evim ona o gün değil, her gün açık. Demet Hanım ne bana sığındı, ne de başka bir şey var. Demet Akalın benim canım ciğerim. Okan Kurt benim kardeşim. Biz bir aileyiz. Demet’le benim aramı kimse bozamaz’ dedi.

GÜÇLÜ KADININ KADERİ

Gülben Ergen de yakın dostu Demet Akalın’a yaptığı açıklamayla destek verdi. Akalın’ı öven Ergen, ‘Her güçlü kadının kaderidir üç beş sıkıntıyı sapasağlam yaşamak, ağlamak, azıcık durmak. Sonra eskisinden daha güçlü yürür o kadınlar ki, kendilerine ve ailelerine daha sıkı sarılırlar. Tıpkı Demet Akalın gibi. Yaşadığı tüm kederlere der ki; nazar olsam bile değmem sana…’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X