Kapımız Aydın`a açık

Roberto Carlos, OLAY Spor aracılığıyla Bursaspor`da kadro dışı kalan oyuncusuna mesaj gönderdi.

Kapımız Aydın`a açık
Sivasspor Teknik Direktörü Carlos, ‘Bursa’da ne oldu bilmiyorum ama biz onu oynatmayı başarıyorduk. Bursaspor eğer düşünmezse her zaman kapımız açık’ dedi.
 
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Bursaspor’un kadro dışı bıraktığı eski talebesi Aydın Karabulut’u serbest kalması halinde yeniden kadrosunda görmek istediğini söyledi. OLAY Spor’a özel açıklamalarda bulunan Carlos, ‘Aydın çok iyi bir oyuncu. İyi de bir insan. İlgi bekleyen bir karaktere sahip. Kontrol altında tutulması geriyor. Biz bunu yapmıştık. Toparlamıştı. Şu an ne yaşadığını bilmiyorum. Yıldız bir oyuncu. Kadro dışı kalmış. Bursaspor istemezse bizim kapımız her zaman Aydın’a açık’ diye konuştu.
 
Zor maç olacak
 
Bursaspor ile kendilerini çok zor bir karşılaşmanın beklediğini de ifade eden başarılı teknik adam, ‘Bursaspor gerçekten bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. İyi de futbol oynuyorlar. Bizden puan olarak öndeler. Ancak bizim konumumuz kimseyi aldatmasın. İstatistiklere bakıldığında ligin en formda takımı olarak gözüküyoruz. Hiç bir korkumuz yok. Bursaspor karşısında da galibiyet hedefliyoruz. Bunu da başaracak kadroya sahibiz. Zor maç olacak. Ama benim oyuncularım bu zorluğun üstesinden gelecektir’ dedi.
 
Son antrenmanını Yeşil Bursa’nın Minareli Çavuş Tesisleri’nde yapan Sivasspor’da Teknik Direktör Roberto Carlos Olay Spor’dan Orhan Güney, Erkan Sağlık ve Bircan Örsel’in sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X