Kaptan yuvada kaldı

İnegölspor, Kemal Hastürk’le sözleşme yenilerken, diğer kaptanlardan Mustafa Vargel’in yanı sıra 8 oyuncuyla da yollarını ayırdı.

Kaptan yuvada kaldı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden İnegölspor’da transfer çalışmaları sürerken, kadroda düşünülmeyen oyuncularla da yollar ayrılıyor. Teknik direktörlüğe Murat Yoldaş’ı getiren Bursa ekibinde iç ve dış transfer çalışmaları yoğun tempoda devam ederken, kaptan Kemal Hastürk’le sözleşme yenilendi. Transfer Komite Başkanı Kerim Kurumuş ile Başkan Yardımcısı Osman Sevim, Hastürk ile kulüp tesislerinde bir araya geldi. Yapılan görüşmeler neticesinde başarılı stoperle 1 yıllık sözleşme imzalandı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bordo beyazlılarda imzalar sürerken, takımda düşünülmeyen isimlerle de yollar ayrılıyor. 8 yıldır İnegölspor’da forma giyen takım kaptanlarından Mustafa Vargel ile yollarını ayıran Bursa ekibi, başarılı oyuncuya kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bordo beyazlılar ayrıca, kaleci Hamdi Tevfik Altıok, Ömürcan Yıldırımlı, Recep Yılmaz, Murat Can Yayla, Ömer Faruk Gümüş, Ömer Faruk Boz, Lider Koç ve Burak Kağan Uça ile de yollarını ayırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X