Kar Koop’tan 6. Yıl Kutlaması

Karaman Valisi Murat Koca, Kar Koop Öğrenci Servisi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlediği 6. yıl kutlamasına katıldı. Kutlama nedeniyle p…

Kar Koop’tan 6. Yıl Kutlaması

Karaman Valisi Murat Koca, Kar Koop Öğrenci Servisi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlediği 6. yıl kutlamasına katıldı. Kutlama nedeniyle polisevinde verilen yemeğe, Vali Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Avukat Mevlüt Akgün, Kooperatif Başkanı Ali Irılmazkol ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Murat Bademoğlu ile kooperatif üyeleri katıldı. Yemek programından sonra yılın en güler yüzlü şoförü seçilen kooperatif üyelerinden servis şoförü M. Şükrü Eroğlu’na bir plaket veren Vali Murat Koca konuşmasında,“Servis şoförleri olarak ailelerin emaneti olan çocuklarımızı taşıdıklarını, bu yüzden trafik kurallarına mutlak suretle riayet etmeleri gerektiğini söyledi. Program kooperatifin faaliyetlerinin anlatıldığı sunum ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X