Kar trafiği vurdu

Kentte karın etkili olduğu günlerde meydana gelen kazalarda en büyük darbe ekonomiye indi. Onlarca kazada milyonlarca liralık hasar var.

Kar trafiği vurdu

OKTAY KAYALAR

Yılın son gününde etkili olan ve kentte hayatı üç gün olumsuz etkileyen kar, dondurucu soğuktaki buzlanmayla kazalara davetiye çıkardı. Kar ve buzla kaplı yollarda zor anlar yaşayan sürücüler, uyarılara rağmen toplu taşıma araçları yerine kendi otomobilleriyle trafiğe çıkınca kazalar kaçınılmaz oldu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı İstatistik Büro Amirliği’nin verilerine göre, karın etkili olduğu günlerde kentin cadde ve sokaklarında 109 kaza meydana geldi. İstatistiklere yansıyan 3 günlük bilançoda bu kazaların 11’i yaralamalı 98’i ise maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti. Yaşanan bu kazalarda yaralanan 25 kişi  hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yetkililer kaza sayının bu rakamlarla sınırlı kalmadığını, aynı süreçte maddi hasarlı kazaya karışan yüzlerce sürücünün de kendi aralarında rapor tuttuklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X