Kar yağışı Bursa’da trafiği kilitledi!

Bursa’da akşam saatlerinde etkisini arttıran yoğun kar yağışı şehir merkezinde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Kar yağışı Bursa’da trafiği kilitledi!

Kar lastiği olmayan araçlar, otobüs ve servis minibüsleri yolda kalırken, öğrenciler evlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Yoğun kar sebebiyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. 

Bursa’da beklenen kar yağışı öğleden sonra etkili oldu. Akşam trafiğinde yola çıkanlar da beyaza bürünen yollarda kaldı. Özellikle belediye ve halk otobüsleri, okul servisleri ve kış lastiği olmayan özel araçlar trafiğin kilitlenmesine sebep oldu. Namazgah, Teleferik, Beşevler, Mudanya yolunda trafik kayan araçlar yüzünden kilitlendi. Beşevler’de okul servisini öğrenciler ittirdi, Namazgah Yokuşu’nda otobüsler çıkamayınca öğrenciler yürüyerek evlerinin yolunu tuttu. 

Yoğun kar ve buzlanma beraberinde maddi hasarlı trafik kazalarını da getirdi. Trafik ekipleri koordineli olarak çalışırken, belediye ekiplerinin gecikmesi çileyi daha da arttırdı. Bir saat sonra trafik ekiplerinin yönlendirmesiyle olay yerine gelen belediye ekipleri tuzlama çalışması gerçekleştirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X