Kara Para Tirilye!

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, başrolünü paylaştıkları ‘Kara Para Aşk’ dizisinin final sahnelerini çekmek için dün Tirilye’de kamera karşısına geçti.

Kara Para Tirilye!

BÜLENT BEYSİR- ÖMER BİLİK

Mudanya’nın eşsiz noktalarından olan Tirilye, doğal plato görünümündeki cadde ve sokaklarında yine bir dizi çekimine ev sahipliği yapıyor. Bugüne dek bir çok sinema filmi ve dizinin tercih ettiği Tirilye’nin son konukları bu sezon ilgiyle izlenen ‘Kara Para Aşk’ ekibiydi. Dizinin final bölümü için dün bölgeye gelen dizinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek gün boyu çekimlerde ter döktü. 

BÖLÜM BAŞI 90 BİNİ REDDETTİ

Kara Para Aşk’ın Tirilye’deki çekimleriyle ekrana veda edecek olan Tuba Büyüküstün, kendine ve ailesine daha fazla zaman ayırmak istiyor. Önümüzdeki sezon ekranlarda olmama kararı alan Büyüküstün’ün, yeni bir dizide rol alması karşılığında teklif edilen bölüm başı 90 bin TL’lik teklifi geri çevirdiği iddia edildi. Büyüküstün, Tirilye’deki çekimlerin ardından eşi ve ikizleriyle çıktığı tatile devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X