‘Kara Sevda’ya tutuldular

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı yeni sezonun en iddialı yapımlarından ‘Kara Sevda’nın çekimleri, romantik görüntüler eşliğinde başladı.

‘Kara Sevda’ya tutuldular

MADEN MÜHENDİSİ KEMAL

Burak Özçivit’in yerin metrelerce altında işçilerle mücadele eden maden mühendisi Kemal’i, Neslihan Atagül’ün de Özçivit’in hayatını değiştiren Nihan adlı bir genç kızı canlandırdığı dizinin seti İstanbul Yeniköy sahiline kuruldu. 

Boğaz manzarasında gerçekleşen çekimlerde romantik görüntüler sergileyen ikili, yönetmen Hilal Saral’ın isteği üzerine öpüşme sahnesini dört kez tekrarladı. 

MUCİZE BİR AŞK ÖYKÜSÜ

Madende Soma faciası gibi bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen mühendis Kemal, dizinin ilerleyen bölümlerinde zengin olacak ve yeni yaşamının zorluklarına da alışmak zorunda kalacak. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün yanı sıra Zerrin Tekindor, Furkan Andıç ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin rol aldığı mucizevi bir aşkı konu alan ‘Kara Sevda’, bu ay içinde seyirciyle buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X