Kara yine zirvede

Yıldırım Belediyesporlu milli halterci Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullararası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Kara yine zirvede

Yıldırım Belediyesi’nin amatör branşlardaki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullararası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda zirveyi kimseye bırakmadı. Yıldırım’ın gururu Ramazan Kara, toplamda 253 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonu olarak bir kez daha birincilik kürsüsünün sahibi oldu. Yıldırımlı halterci Ramazan Kara’yı elde ettiği şampiyonluktan dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı sporun merkezi yapma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz yatırımların neticesinde her branşta yurt içi ve yurt dışı şampiyonluklar kazanıyoruz. Kazandığı Türkiye şampiyonluğundan dolayı bizlere bu mutluluğu yaşatan Ramazan kardeşimizi tebrik ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X