Karabıyık: Ekonomik sisteme ihtiyaç var

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP Gemlik İlçe Teşkilatı ile birlikte Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Karabıyık: Ekonomik sisteme ihtiyaç var

CEMAL KIRGIZ

 

GTSO Başkanı Kemal Akıt konuşmasında, “Bizler daha çok kazanmak, daha çok insana ekmek vermek, bunlarla bağlantılı olarak daha çok vergi vermek isteyen insanlarız. Huzur galip gelsin istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, “Bugüne kadar girdiğimiz seçimlerde, en kolay olan ‘Hayır’ı anlatmak oldu. Mesele partiler üzeri. Bizim istediğimiz, parti ile alakalı seçimlerde, yine partiye oy versinler. Referandumda ise maddelere baksınlar” şeklinde konuştu. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık ise, “Ben milletvekili olmasam da, bir anne olarak bu referandum maddelerinin doğru olmadığı için sokağa çıkar, anlatırdım. Türkiye’nin bu kadar önemli sorunları varken, neden tek derdimiz Cumhurbaşkanlığı sistemi oldu? 18 maddenin en tehlikeli yönü, ucu açık maddelerden oluşmasıdır. Bugüne kadar 3 bin kurumun sadece üçte birinin Sayıştay raporu geldi. Bu Anayasa ile Sayıştay raporunu kaldırıyorlar. Merkez Bankası bize altı ayda bir brifing vermeliydi. Şimdi vermiyor. Türkiye’nin sorunlarını çözmek için Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne değil, ekonomik sisteme ihtiyaç var” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X