Karabıyık Mudanya’da kazalara önlem istedi

CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Mudanya’da kazaların meydana geldiği bazı kavşaklar ve duraklarda incelemelerde bulundu. Karabıyık, Bağcılar durağını çift taraflı inceleyip vatandaşlarla görüşerek yaşanan sorunlarla ilgili bilgi aldı.

Karabıyık Mudanya’da kazalara önlem istedi

Karabıyık, konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için CHP Mudanya İlçe Örgütü ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alperen ile de görüştü.

İlçeye günlük ortalama 45 bin 565 binek, bin 423 ticari araç ve bin 574 kamyon girdiğini ifade eden Lale Karabıyık, hafta sonları bu rakamın daha da arttığını söyledi. Söz konusu yolda 2015 yılında 334 kaza meydana geldiğini, 6 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Karabıyık, kazalarda 157 kişinin ise yaralandığının kaydetti. Artan kazaları önlemek için en kısa zamanda yapılacak çalışmalar olduğunu, adı geçen bölgelere hız kesici ve hız ölçümü yapan cihazların yerleştirilmesi gerektiği bilgisini aldıklarını aktaran CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, söz konusu bölgelerde en kısa zamanda üst geçite ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Toplum Destekli Polis Birimi tarafından başlatılan ‘Başka Kardelenler Ölmesin’ etkinliği kapsamında okullarda trafik eğitimi verilmesini de çok önemsediğini ifade eden Karabıyık, benzer çalışmaların yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X