Karabıyık’tan Orhaneli’nde esnaf ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, referandum çalışmaları çerçevesinde Orhaneli’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karabıyık’tan Orhaneli’nde esnaf ziyareti

CHP ilçe yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelen Lale Karabıyık, 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Anayasa değişikliğini içeren maddelerle ilgili değerlendirme yapan Karabıyık, Anayasa değişikliğinin Türkiye’yi bilinmezliğe sürükleyeceğini ifade etti.

Milletvekili kimliği ile değil, bir anne olarak sahalarda çalıştığını kaydeden Lale Karabıyık, “Çocuklarımızın geleceği için böyle bir rejim değişikliği olmaması gerektiğini söylüyoruz. OHAL döneminde anayasal kamuoyu oluşmadığı için bu referandumun bu dönemde yapılmasını doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık Orhaneli ziyareti sırasında daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti. Karabıyık, broşür dağıtarak neden hayır oyu kullanacaklarını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X