Karabük, Karabük olalı böyle karşılama görmedi

Timsah, Safranbolu’ya ayak bastığı anda ortalık yıkıldı. 150 taraftar takımı bağrına basarak futbolculara moral verdi, ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı.

Karabük, Karabük olalı böyle karşılama görmedi

BEYTULLAH SÜAT

Dün 5 saatlik bir kara yolculuğun ardından Karabük’e varan Bursaspor kafilesi büyük bir coşkuyla karşılandı. Yaklaşık 150 kadar yeşil beyazlı taraftarlar Karabük sokaklarını adeta inleterek yeşil beyazlı takımı bağrına bastı. 

Yaktıkları meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla ortaya renkli görüntüler çıkaran yeşil beyaz sevdalıları kaptan Volkan Şen’e çiçek takdim ederek bugünkü maç için başarı dileklerini iletti.

BAYANLAR DA VARDI

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı karşılama sırasında ‘ÜNİTİMSAH KARABÜK’ üyelerinin sabahın erken saatlerinden itibaren otelin önünde takımı bekledikleri öğrenildi. Birçok bayan taraftarında yer aldığı karşılamadan yeşil beyazlı futbolcuların da oldukça etkilendiği gözlemlendi. Teknik Direktör Şenol Güneş ise taraftarlara böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR: ERKAN  SAĞLIK

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X