Karaca görevde

CHP il örgütünün haftasonu gerçekleştirilen kongresinde il başkanı seçilen İsmet Karaca, görevi törenle Hüseyin Akkuş’tan devraldı.

Karaca görevde

CHP İL’DE YENİ DÖNEM

Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçtiğimiz haftasonu yapılan 4 adaylı kongrede mevcut il başkanı Hüseyin Akkuş’u 58 oyla farkla geride bırakan İsmet Karaca, resmen göreve başladı. Dün CHP İl Başkanlığı Salonu’nda düzenlenen devir teslim törenine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Serttaslan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile eski Nilüfer Belediye Başkanı ve büyükşehir başkan adayı Mustafa Bozbey, eski il başkanı Şadi Özdemir, kadın ve gençlik örgütlerinden çok sayıda partili katıldı. Törende CHP İl Başkanı İsmet Karaca görevi devraldığı Hüseyin Akkuş’a plaket verirken, karşılıklı çiçek takdimi de yapıldı.

AKKUŞ: İSMET BAŞKANIMA BAŞARILAR…

Parti içi demokrasinin işlediğini ve örgütünün iradesinin kongrede tecelli ettiğini belirten Hüseyin Akkuş, ‘‘İktidar olmanın da yolu birlikte olmaktan geçiyor. Seçim sürecinde ortak bir dil oluşturmaya çalıştık. Bu dil sevgi diliydi. Kendimi tartıştırmadım, arkadaşlarımızı da tartışılır hale getirtmedim. İsmet başkanıma ve CHP ailesine başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte Karaca’nın yanında olacağım” dedi.

KARACA: CHP İKTİDARINDA OLACAK…

Seçim sürecinin aylar önce mahallelerde sandıkların kurulmasıyla başladığını belirten CHP İl Başkanı İsmet Karaca ise, şöyle konuştu: ‘‘Bu il kongremiz, iktidar kongresiydi. Bizim biribirimize karşı kazanacağımız bir zafer yok. Bizim için yeni bir başlangıçtır bu. Partimizin başarılı olması için artık hep birlikte, bugünden itibaren ben yok, hepimiz varız. Tek yapacağımız kenetlenmek. Bizim şu an çalışmaktan başka seçeneğimiz yok. Sürekli sahada olacağız. Sorunları kamuoyunun gündemine taşıyacağız. Bugüne dek emek veren tüm arkadaşlarımıza, Hüseyin Akkuş ve yönetimine, Şebip Karamollaoğlu’ndan bugüne tüm eski il başkanlarımıza Zafer Yıldız başkanımıza, Kemal Demirel’e teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X