Karaca Home’a renkli açılış

Her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşan Karaca Home, geçtiğimiz günlerde Heykel’de, 140 m2 büyüklüğünde yepyeni mağazasının açılışını yaptı.

Karaca Home’a renkli açılış

Bursa’nın tanınmış ailelerinden olan Vardar ailesinin sahipliğindeki Heykel Karaca Home Franchise mağazanın açılışı Karaca Home Bursa Mağazası sahibi Cemal Vardar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Karaca Home Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca, Karaca Home Genel Müdürü Bahadır Örsoğlu, Karaca Home Genel Müdür Yardımcısı Erhan İnangül ve mağaza ekibinin katılımıyla gerçekleşti.

Ev tekstilinde kaliteyi ve estetiği arayan tüketiciyle buluşmanın heyecanını yaşayan Karaca Home mağaza açılışını yepyeni koleksiyonuyla birlikte yaptı.

Karaca Home Bursa Mağazası sahibi Cemal Vardar, ev tekstilinde önemli bir markayı Bursa’ya kazandırmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X