Karaca kesenin ağzını açtı

Akhisarspor galibiyetiyle moral bulan TECO Karacabey Belediyespor’da yönetimin, yarınki lider Pendikspor maçının kazanılması durumunda 10’ar bin TL prim vermeyi planladığı öğrenildi.

Karaca kesenin ağzını açtı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren TECO Karacabey Belediyespor’da yönetim kesenin ağzını açtı… Ligde şu an 13 puanla 17. sırada ve tehlikeli bölgesede bulunan mavi siyahlı ekip, son olarak Akhisarspor’u 3-0 yenerek moral bulmuştu…

PRİMLER HESABA YATTI

Bu karşılaşmanın 6 bin TL olan primini hafta başında futbolcuların hesabına yatıran yönetimin, yarın lider Pendikspor ile oynanacak maçın galibiyetine de önemli bir ödül koyduğu öğrenildi. İstanbul’da saat 13.00’te başlayacak maçın kazanılması durumunda takıma 10’ar bin lira prim verileceği öne sürüldü.

TRANSFER YAPACAKLAR

Hedefini 5 yıl içinde Süper Lig’e çıkmak olarak belirleyen TECO Karacabey Belediyespor yönetiminin, devre arasına kadar maksimum puanları toplayıp, ara transfer döneminde de ciddi takviyeler yapmayı planladığı belirtildi… Mavi siyahlıların, teknik adam konusunda acele etmediği bildirildi…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X