Karaca koptu gidiyor

Taraftar desteğiyle 3 puana ulaşan Bursa ekibi, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 9’a çıkardı… Lacivert beyazlılar, evinde play-off mücadelesi veren Osmaniye engelini İlyas’ın golüyle geçerek liderlik koltuğunu iyice sağlama aldı ve TFF 2. Lig’e göz kırptı.

Karaca koptu gidiyor

TFF 3. Lig 3. Grup’ta zirvede yer alan Karacabey Belediyespor, evinde play-off kovalayan Osmaniye Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup ederken, takipçilerinin puan kaybıyla liderlik koltuğunda iyice rahatladı. Bu sezon ligde muhteşem bir performans sergileyen lacivert siyahlılar, rakibiyle M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilkyarısında rakip kalede zaman zaman etkili olan Bursa ekibi, gol bulamayınca ekipler soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıya daha baskılı başlayan Karacabey Belediyespor, rakip kaleye yüklenmeye başladı.

İYİCE RAHATLADI

Bursa ekibi, aradığı gole ise 67. dakikada ulaştı. Bu dakikada rakip fileleri İlyas’la havalandıran lacivert siyahlılar, 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlerleyen bölümde de pozisyonlar bulan Karacabey Belediyespor, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince farkı açamadı. Ancak, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Bursa ekibi, takipçilerinin kayıpla kapattığı haftada da 3 puana ulaştı ve en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 9 puana çıkararak zirvede iyice rahatladı.

STAT: M. Fehmi Gerçeker

HAKEMLER: Sezer Yalçın (**) Sedat Etkin (**) Çağrı Yıldırım (**)

GOLLER: Dk. 67 İlyas (Karacabey B.)

SARI KARTLAR: Hasan Güleryüz (Karacabey B.), Furkan, Onur (Osmaniye FK)

KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan Kaya (**) Hasan Güleryüz (***) Onur (***) Rasimcan (**) İlyas (***) Gökhan (**) (Dk. 90+2 Berk) Sergen (***) Muhammet (**) Abuzer Gaffar (***) Sadık Arda (**) (Dk. 87 Ahmet) Sefa (**) (Dk. 64 Ömer *)

OSMANİYE FUTBOL KULÜBÜ: Alp (*) Hamit (**) Kerim (*) Onur (**) Tayfun Sabri (*) Furkan (*) (DK. 72 Soner *) Taşkın (*) (Dk. 80 Hamza *) Ekrem (**) Mustafa (*) Samet (**) Ahmet (*) (Dk. 63 Hakan *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X