Karaca turu erteledi: 1-0

Bursa ekibi, evinde 1954 Kelkit Belediyespor’u tek golle geçti ve TFF 2. Lig’e bir adım daha yaklaştı. Lacivert siyahlılar, bu sonuçla bitime 6 hafta kala en yakın takipçisine 19 puan fark yapmasına karşın 1 maçı eksik Pazarspor’un çarşamba günü yapacağı erteleme maçını bekleyecek. Karadeniz ekibi bu maçı kazanırsa haftaya 1 puan bile şampiyonluk için yetecek.

Karaca turu erteledi: 1-0

TFF 3. Lig 3. Grup’ta koşar adım şampiyonluğa giden Karacabey Belediyespor, evinde play-off mücadelesi veren 1954 Kelkit Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Grupta 1 maçı eksik Pazarspor’un da haftayı 3 puanla kapatmasıyla şampiyonluk turunu erteleyen Bursa ekibi, Pazarspor, çarşamba günü erteleme maçını kazansa dahi haftaya deplasmanda Nazilli Belediyespor karşısında 1 puan alması halinde adını TFF 2. Lig’e yazdırmayı başaracak. Lacivert siyahlılar, M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu golle 3 puana ulaşmayı bildi. Mücadeleye etkili başlayan Karacabey Belediyespor, henüz 10. dakikada golcü oyuncusu Abuzer Gaffar’ın rakip fileleri havalandırmasıyla 1-0 üstünlüğü yakaladı.

BEKLEMEYE GEÇTİ

İlerleyen bölümde rakip kalede pozisyonlar da yakalayan Bursa ekibi, fırsatları değerlendirmeyi başaramadı. Lacivert siyahlılar, karşılaşmanın ilkyarısını da 1-0 üstünlükle tamamladı. İkinci yarıda play-off kovalayan rakibi karşısında daha kontrollü bir oyun sergileyen Karacabey Belediyespor, rakibine gol fırsatı tanımadı. Rakip kalede yakaladığı pozisyonları da değerlendiremeyen Bursa ekibi, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla bitime 6 hafta kala en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkı 19 olan lacivert siyahlıların şampiyonluk turu ise ertelendi. Takipçilerinden 1 maçı eksik olan Pazarspor’un çarşamba günü Malatya Yeşilyurt’la yapacağı mücadelenin skorunu bekleyecek olan Karacabey Belediyespor, Pazarspor’un bu maçtan 3 puanla ayrılması halinde haftaya deplasmanda Nazilli Belediyespor karşısında 1 puan dahi alsa TFF 2. Lig’e yükselecek.

STAT: M. Fehmi Gerçeker

HAKEMLER: Abdullah Volkan Aydın (**) Ferhat Dalgıç (**) Muhammet Munir Dadı (**)

GOL: Dk. 10 Abuzer Gaffar (Karacabey B.)

SARI KARTLAR: Tufan, Alparslan, Hamza, Mert (1954 Kelkit B.), Muhammet, Sergen (Karacabey B.)

KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan Kaya (**) Hasan Güleryüz (**) Rasimcan (**) Onur (**) İlyas (**) Gökhan (**) (Dk. 90+2 Ahmet) Sergen (**) Muhammet (**) Abuzer Gaffar (**) Sadık Arda (**) Sefa (**) (Dk. 90+2 Berk)

1954 KELKİT BELEDİYESPOR: Ceyhun (**) Halil İbrahim (**) Hamza (**) Ensar (**) (Dk. 46 Tayfun Çulha *) Tufan (*) (Dk. 59 Hayri *) Erkan (**) Enes (**) Mert (**) Adem (**) Alparslan (**) Emre (*) (Dk. 73 Tayfun Keskinoğlu *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X