Karacabey Belediyesi’nde ‘Online-Tahsilat’ dönemi

Karacabey Belediyesi’nde online tahsilat sistemi hizmete başladı.

Karacabey Belediyesi’nde ‘Online-Tahsilat’ dönemi

AYHAN FİDAN

 

Yenilenen belediye internet sayfasında, Online İşlemler ve Kredi Kartı ile Tahsilat sistemleri uygulamaya koyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, 3T sloganın hedeflerinden birinin teknolojik yenilikleri yakından takip ederek akılcı yöntemlerle Karacabey’e getirip uygulamak olduğunu  belirtti. Teknik işlemlerini belediye kasasından neredeyse dışarıya bir kuruş ödemeden, eski atıl sistemleri revize ederek gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Özkan, modern belediyecilik anlaşışı doğrultusunda, büyük belediyelerde ne varsa ilçede de olacağını bildirdi. 

www.karacabey.bel.tr adresinden ulaşılan Karacabey Belediyesi E- Belediye Uygulaması-Online sayfasında  Online Tahsilat, Kredi Kartı ile Ödeme, Sicil Arama, Arsa Rayiç Sorgulama, İnşaat Maliyet Bedelleri, Bina Aşınma Oranları, Çevre Temizlik Tarifesi, Evrak Takip, Beyan Bilgileri, İşyeri Ruhsat Bilgileri, Kira Sözleşme Bilgileri, Borç Bilgileri, Ödeme İşlemleri  Tahakkuk Bilgileri, Tahsilat Bilgileri, Online Tahsilat, Kullanıcı İşlemleri:  Şifre Değiştirme, Kullanıcı Bilgilerim, Şifre Değiştirme, Bilgi Güncelleme, Yeni Kullanıcı, Güvenlik, Şifremi Unuttum gibi işlemleri yapmak mümkün.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X