Karacabey Belediyesi’nden otoyol açıklaması

Karacabey Belediyesi, otoyolla alakalı yeni imar planının herkesin yararına olduğunu açıkladı.

Karacabey Belediyesi’nden otoyol açıklaması

Otoyolun Canbalı köprüsü civarından geçecek kısmıyla alakalı geçtiğimiz günlerde müteahhit firma tarafından bilgilendirme toplantısı yapılmıştı. Bu toplantıda görüşülen konulara açıklık getirmek için Karacabey Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. Bölgedeki imar planlarının aleni olduğu belirtilerek, bütün Karacabey’i şaha kaldıracak bu projede, parsel maliklerinden gizli bir iş yapılmasının mümkün olmadığı ifade edildi.

Türkiye tarihinin en büyük projelerinden biri olan İstanbul- Bursa- İzmir otobanının kilit noktalarından biri olan Karacabey’de projenin geçtiği her bölgede olduğu gibi Canbalı köprüsü civarında da arsa sahiplerine önemli kazançlar sağlanacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, yeni otoban güzergâhında yer alan Canbalı kavşağında yürütülmesi planlanan yeni imar çalışmasının başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere bütün Karacabey’in yararına olduğu bilgilerine yer verildi. Otoyolun Çanakkale kavşağı olarak değerlendirebilecek en büyük kavşaklardan bir tanesinin Canbalı köprüsü civarında bulunduğu vurgulanırken, bütün Türkiye genelinde olduğu gibi böylesine büyük kavşaklar etrafında çeşitli fabrikalar, lojistik merkezleri, imalathaneler gibi yeni yapılaşmaların gündeme geldiğinin altı çizildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X