Karacabey Belediyesi’nden Sütaş’a plaket

Karacabey Belediyesi, Sütaş’a ilçeye yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket verdi.

Karacabey Belediyesi’nden Sütaş’a plaket

AYHAN FİDAN

Sütaş Karacabey Fabrikası’nda gerçekleştirilen törene Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ile fabrika yetkilileri katıldı. Karacabey Belediye Başkanı Özkan, burada yaptığı konuşmada, “Bugün Karacabey protokolü olarak Karacabey’in medarı iftiharı Sütaş ailesini ziyarete gelmiş bulunuyoruz. Şirket Karacabey’de faaliyet gösteren güzide bir kuruluş. Hem istihdam yönüyle hem hayvancılık sektörüne yaptığı katkılar sebebiyle hem de Karacabeyimizi ülkemizde ve dünyada başarıyla temsil etmesinden dolayı kendilerine şükranlarımızı arz etmek için buradayız. İlçe ekonomimize, Bursa ekonomimize ve Türkiye ekonomimize yaptığı katkılar nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Muharrem Yılmaz ise, “Arkamızda olduğunuzu bilmek, bizi daha büyük hedeflere koşturmak için en büyük enerji. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Sütaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’a, Başkanvekili Tarık Tezel’e ve Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel’e plaket takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X