Karacabey Belediyespor’a nazar değdi! 10 kişi kalan rakibine…

Mavi siyahlılar, 25 dakika 10 kişi oynayan rakibine diş geçirmeyi başaramadı. Son 4 maçını kaybetmeyen Karacabey Belediyespor, deplasmanda alt gruptan uzaklaşmak isteyen Tetiş Yapı Elazığspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Karacabey Belediyespor’a nazar değdi! 10 kişi kalan rakibine…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor, deplasmanda alt gruptan kopmak isteyen Tetiş Yapı Elazığspor’a 2-1 mağlup oldu. Rakibiyle Elazığ Doğukent Stadı’nda karşı karşıya gelen Bursa ekibi, maça istekli başlarken ilerleyen bölümde rakip atakları karşılaşmakta zorlanmaya başladı.

Mavi siyahlılar, mücadelenin 41. dakikasında Murat’ın kendi kalesine attığı golle ilkyarıyı da 1-0 geride tamamladı. Karacabey Belediyespor, ikinci yarının başında da hücumda sıkıntı yaşadı. İkinci devreye de istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi, 60’da Muhammed Umut’un attığı golle farkın 2’ye çıkmasına da engel olamadı: 2-0.

UMUTLANDI AMA…
Bu golden sonra farkı eritmek için rakip kaleye yüklenen mavi siyahlılar, 65’te evsahibi ekipte Muhammed Umut’un kırmızı kart görmesiyle ataklarını sıklaştırdı. Rakip kaleye yüklenmeye başlayan Karacabey Belediyespor, 72’de de aradığı golü buldu.

Bu dakikada rakip fileleri havalandıran Gökhan Erdöl, Bursa ekibini umutlandırsa da kalan bölümde başka gol olmayınca mavi siyahlılar, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karacabey Belediyespor, böylece 4 maç sonra sahayı boynu bükük terk etti.

STAT: Elazığ Doğukent
HAKEMLER: Mehmet Ali Özer (**) İsmail Semih İleri (**) Samet Zökul (**)
GOLLER: Dk. 41 Murat (KK), Dk. 60 Muhammed Umut (Elazığspor), Dk. 72 Gökhan Erdöl (Karacabey B.)
SARI KARTLAR: Cengizhan, Muhammed, Ömer (Elazığspor), Gökhan Cingirt (Karacabey B.)
KIRMIZI KART: Dk. 65 Muhammed Umut (2. sarı karttan) (Elazığspor)
TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR: Ali (**) Ömer Faruk (**) Muhammed Ildız(***) Ömer Yıldız (**) (Dk. 85 Onur) Cengizhan (**) (Dk. 68 Salih **) Hebat (***) Tufan (**) Kadir (***) Yiğitcan (**) Muhummed Umut (***) Yusuf Ensar (**) (Dk. 90+3 Gökhan)
KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan Kaya (*) Alper (**) Sergen (*) Gökhan Erdöl (**) Yusuf (*) Taşkın (*) Gökhan Cingirt (*) (Dk. 70 Hasan Güleryüz *) Onur (**) Murat (*) Sadık Arda (**) Ömer Çetinbaş (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X