Karacabey Belediyespor’un hocasından Bursaspor açıklaması

Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, “Karşımızda köklü bir kulüp var. Bursaspor hangi ligde olursa olsun saygıyı hak eden bir takım” dedi.

Karacabey Belediyespor’un hocasından Bursaspor açıklaması

Emre KURTBAY

Bursaspor’un cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Karacabey Belediyespor’da Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, Bursaspor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını ve dostluğun kazanmasını temenni ettiğini söyledi.

Bursaspor’un hangi ligde olursa olsun saygıyı hak ettiğini belirten Erdoğan Hoca, “En önemli şey dostluğun kazanması. Bu maçta olabilecek olaylar bizi üzer. Centilemence bir maç bekliyoruz. Oyuncularımı da uyardım. Maça gölge düşürecek bir olayın olmamasını istiyoruz. Karşımızda köklü bir kulüp var. Bursaspor hangi ligde olursa olsun saygıyı hak eden bir takım. Biz de kazanmayı arzuluyoruz. Skordan önemlisi bu maçta dostluğun kazanması. Bunu hedefliyoruz. Bursaspor’u en iyi şekilde ağırlayacağız. Taraftarımızdan da stadı doldurmalarını ve desteklerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X