Karacabey Birlik kombine kartları satışa çıkardı

İç saha maçlarının kombine biletleri 200 TL’den satışa sunulurken, protokol tribünde de kişiye özel koltuklar alıcı bekliyor.

Karacabey Birlik kombine kartları satışa çıkardı
AYHAN FİDAN

Spor Toto 3.Lig mücadele eden Karacabey Birlikspor, yeni sezon kombine kartları satışa sunuldu. Başkan Uğur Koçak, tüm Karacabey halkını kombine kart almaya davet ederek, “Kombine kart ile taraftarlarımız, ligde kendi sahamızda oynayacağımız 18 maç ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarını izleyebilecekler. Kombine kart fiyatımız 200 TL. Bu sene binin üzerinde kombine satmayı hedefliyoruz” dedi.

İLGİ BEKLENİYOR

Koçak, kombine biletin yanı sıra protokol tribününde kişiye özel koltukları da satışa sunduklarını ifade ederek, “İş adamlarımızı isime özel koltukları almalarını ve Karacabey Birlikspor’a destek vermelerini bekliyoruz. Bu sene güçlü bir takım oluşturduk. Kurduğumuz takım hedefimiz doğrultusunda taraftarımızı memnun edecek. Açıkçası biz bu sene kombine kartlara ve bu kişiye özel koltuklara ilgi bekliyoruz. İnşallah taraftarlarımız gerekli hassasiyeti göstereceklerdir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X