Karacabey ‘Birlik’ oldu!

Manavgat deplasmanından bir puan çıkaran mavi siyahlılar zirve takibini sürdürürken, sponsor desteği yüzleri güldürüyor.

Karacabey ‘Birlik’ oldu!

Spor Toto 3. Lig 1.Grup’ta iyi bir performans sergileyen Karacabeyl Birlikspor elde ettiği sonuçlarla ilçe halkını ve sevenlerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 1-1’lik Manavgat deplasmanında tam bir dostluk havası estiren Karacabey temsilcisi, sporun kardeşlik ve dostlukları pekiştirme yönünü en güzel şekilde sergiledi. Manavgat’ta ünlü bir otelin sahibi olan aslen Karacabeyli Ayşe Kurt isimli iş kadını da tüm kafilenin 3 günlük konaklama masraflarını üstlenerek, Karacabeylilerin takımlarına sahip çıkma konusundaki duyarlılığın bir başka örneği oldu.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Birlikspor Başkanı Uğur Koçak yaptıkları açıklamada, kent içinde ve dışında yaşayan tüm ilçe dinamiklerinin takımlarına sahip çıkma konusunda adeta birbirleri ile yarışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Her iki başkan, başta Manavgat’ta iş yaşamını sürdüren hemşerileri Ayşe Kurt ve eşi Yahya Kurt olmak üzere, tüm sponsorlara destekleri için bir kez daha teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X