Karacabey bölgenin parlayan yıldızı olacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TEKNOSAB Projesi’nin İstanbul-Bursa-İzmir otobanında sunacağı avantajlarla ilçeyi bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğini ifade etti.

Karacabey bölgenin parlayan yıldızı olacak

AYHAN FİDAN

Projenin vatandaşlarca da kabul gördüğünü belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşların, Bursa ve ülke ekonomisine can katacak böyle bir projenin kendi mahallelerinde kurulmasından dolayı duydukları memnuniyeti kendileriyle paylaştığını söyledi. 

Özkan, “Proje alanında yer alan vatandaşlarımızla Taşpınar Mahallesi’nde bir bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledik. Vatandaşlarımızın TEKNOSAB Projesi’ne yaklaşımları ve sevinçle karşılamaları, bizler ve ilçemiz adına oldukça memnuniyet verici. Şuana kadar projede oldukça önemli mesafeler kaydettik. İnşallah çok yakında projemize son halini vermiş olacağız” dedi.

İSTİHDAM OLANAKLARI

Teknoloji Sanayi Bölgesi (TEKNOSAB) Projesi’nin İstanbul-Bursa-İzmir otobanında sunacağı avantajlarla Karacabey’i bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğini ifade eden Özkan, ilçenin tarımsal, ekonomik ve turizm değerleri ile bu konuda Bursa’nın önde gelen güçleri arasında yer aldığını kaydetti. Özkan, “TEKNOSAB Projesi sayesinde, ilçeye gelecek teknolojik yatırımların yanı sıra, işyerlerine yakın konut alanlarıyla ve uydu kentleri ile bölgemiz hak ettiği yere ulaşacaktır. Karacabey’deki nüfus yoğunluğu ve ticari hayat artarak en üst seviyeye çıkacak, bu sayede yeni istihdam imkanlarında da artış oluşacaktır. Şüphesiz tüm bu çalışmalarımızda, verimli tarım arazileri ile düşük verimli arazilerin de ekonomiye değer katabilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Verimli tarım alanlarının korunması noktasında, gerçek bir tarım kentinde yaşayan biz Karacabeyliler olarak, bu konuda herkesten daha fazla duyarlıyız ve bunu da kararlılıkla sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X