‘Karacabey Bursa’nın adını yücelten ilçemiz’

Karacabey’de incelemelerde bulunan Vali İzzettin Küçük, bölgenin sahip olduğu tarihi değerlerin yanısıra, çok değerli bir toprağa sahip olduğunu söyledi.

‘Karacabey Bursa’nın adını yücelten ilçemiz’

Vali İzzettin Küçük, Karacabey’de incelemelerde bulundu. Vali İzzettin Küçük Karacabey Hükümet Konağı’nda Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’yu makamında ziyaret ederek, ilçenin sosyal ekonomik ve kültürel durumu ile ilgili bilgi aldı. Ardından Karacabey Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali İzzettin Küçük’e, Başkan Ali Özkan tarafından belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verildi. Ziyaretlerinin ardından, sırasıyla TİGEM Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü, TJK Karacabey Pansiyon Harası ve Karacabey Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de gezen Vali İzzettin Küçük, Kurşunlu-Bayramdere sahil şeridinde incelemede bulundu. Vali İzzettin Küçük, “Bölgemiz sahip olduğu tarihi değerlerin yanı sıra, gerçekten çok kıymetli bir toprağa sahip. Karacabey tarım ve hayvancılıkta, buna bağlı gıda sektöründe Bursa’nın adını yücelten bir ilçemiz” dedi. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Bingöl’den geçici görev için gittiği Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan’ın anne ve babasını Karacabey Bayramdere Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, “Vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizden bir tanesi olan Cemil kardeşimiz, sizin olduğu kadar bizim de evladımız, şehidimizin ailesi bizim ailemizdir. Tüm imkanlarımızla her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

KADIN NÜFUSU ‘1’ KİŞİ İLE ÖNDE

Vali İzzettin Küçük, Karacabey’i Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinden ayıran çok önemli bir özelliği daha olduğunu ifade etti. Vali İzzettin Küçük, “80 bin 573 olan ilçe nüfusu hoş bir tesadüf ile 40 bin 287 kadın ve 40 bin 286 erkek vatandaşımızdan oluşmaktadır. Yani kadınlarımız artı bir kişi ile nüfusta önde” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X