Karacabey büyük düşünüyor

Başkan Mustafa Ülker, “Karacabey ismi her zaman ve her yerde zirveye oynamalı” dedi.

Karacabey büyük düşünüyor

TFF 2. Lig’e mücadele edecek olan temsilcimiz Karacabey Belediyespor’un başkanı İsmail Ülker, 2. Lig’de de zirveye oynayacak bir takım kurma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Şampiyon kadrolarını büyük ölçüde koruduklarını söyleyen Başkan Ülker, “İyi ve kaliteli transferlerle bu takımı 2. Lig’de de zirveye oynatmak en büyük hedefimiz. Bu esnada, kentimizin dinamikleri de sağ olsun, her zaman yanımızda olmaya ve bizlere destek olmaya devam ediyor. Bizlere verdiği desteklerden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi. şeklinde konuştu.

HEDEF 1.LİG

“Karacabey ismi her zaman ve her yerde zirveye oynamalı” düşüncesiyle devam ettiklerini belirten Başkan Ülker, “2014 yılında Bursa 2. Amatör Lig’de başlayan yolculuğumuz, bugün 2. Lig’de de aynı azim ve inançla, üst lig hedefiyle devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolda, “Karacabeyliyim” diyen ve bu kente gönül bağı olan herkesin, gerek maddi gerekse de manevi olarak bizlere destek olmaya devam edeceğine inancımız tamdır. Bu noktadan sonra, Karacabey ve Karacabey Belediyespor’a fayda sağlayacak her türlü düşünceyi dinlemeye hazırız ancak kulübümüze ve Karacabey’e zarar verecek hiçbir şey duymak istemiyoruz. Karacabey’i ve Karacabey Belediyespor’u her zaman zirveye taşımak için bizler, elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X