Karacabey dağıldı 4-2

Mavi siyahlılar hafta içi mesaisinde konuk olduğu Çorum Belediyespor’a 4 golle boyun eğdi ve oynadığı son 5 maçta 4. kez sahadan mağlup ayrıldı.

Karacabey dağıldı 4-2

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yola ligde kalıcı olma hedefiyle çıkan Karacabey Birlikspor, 11. hafta maçında deplasmanda iddialı ekiplerden Çorum Belediyespor’a 4-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 10. dakikada Salim, 14’te Yakup ve 19’da Aykut’un attığı gollerle soyunma odasına 3 farklı üstün gitti.

ÇABASI YETMEDİ

Mücadelenin ikinci yarısında daha etkili olan Karacabey Birlikspor, 63. dakikada Muhammet Serdar’ın kafa golüyle durumu 3-1’e getirdi.

87’de Yakup attığı enfes frikik golüyle tekrar Çorum Belediyespor’u 3 farklı üstünlüğe taşıdı: 4-1. 90+4’te mavi siyahlılar Süleyman ile maçın sonucunu tayin etti: 2-4. Bu sonuçla Karacabey Birlikspor 13 puanda kalırken, Çorum ekibi ise puanını 20’ye yükseltti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X