Karacabey eriyor 1-1

Sezona fırtına gibi giren Bursa ekibi son haftalarda kötü sonuçlara imza atıyor. Mavi siyahlılar seyircisi önünde ilk yarısını geride kapattığı maçta Kızılcabölük ile berabere kaldı ve zirvenin 11, play-off barajının ise 5 puan gerisine düştü.

Karacabey eriyor 1-1

AYHAN FİDAN

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Karacabey Birlikspor, ligin 12. haftasında evinde konuk ettiği Kızılcabölükspor’la 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan mavi siyahlılar 18. dakikada Hurşut’un ortasında Muhammed’in kafa vuruşunda gole çok yaklaştı. 19’de konuk ekip Reha’nın attığı golle 1-0 öne geçerken bu gol ayrıca ilk yarının da sonucunu belirledi.

1 PUAN ALİ’DEN

Karşılaşmanın ikinci yarısı Karacabey Birlikspor’un oyun üstünlüğü ile geçerken, konuk Kızılcabölükspor da kontratak toplarda gol aradı. Mavi siyahlılar 55. dakikada Hurşut’un ortasında Ali’nin attığı kafa golüyle durumu 1-1’e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X