Karacabey evinde de yıkıldı… Üst üste ikinci maçını da…

19 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta sona eren Bursa ekibi, evinde kendisi gibi üst sıraları hedefleyen Vanspor Futbol Kulübü’ne de tek golle boyun eğdi ve üst üste 2. kez kaybetti.

Karacabey evinde de yıkıldı… Üst üste ikinci maçını da…

İlk kez mücadele ettiği Misli.com 2. lig’e güzel bir başlangıç yapan Karacabey Belediyespor, evinde Vanspor Futbol Kulübü’ne 1-0 mağlup olunca üst üste 2. yenilgisini aldı. Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırklarelispor’a yenilerek 19 maç sonra mağlubiyetle tanışan Bursa ekibi, Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda kendisi gibi üst sıralarda yer alan Vanspor Futbol Kulübü’ne tek golle boyun eğmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın ilkyarısında rakip kalede zaman zaman etkili bir oyun sergileyen mavi siyahlılar, aradığı gole bir türlü ulaşamadı.

SONUÇ ALAMADI
Karacabey Belediyespor, ilkyarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına ise kalesinde gördüğü şok golle başladı. Henüz 48. dakikada Sedat’ın golüne engel olamayan Bursa ekibi, 1-0 geriye düştü.

İlerleyen bölümde eşitlik için rakip kalede pozisyonlar arayan mavi siyahlılar, yakaladığı fırsatlardan bir türlü sonuç alamadı. Rakip fileleri havalandırmayı başaramayan Karacabey Belediyespor, maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Bursa ekibi böylece ligde üst üste 2. yenilgisini de almaktan kurtulamadı.

STAT: M. Fehmi Gerçeker
HAKEMLER: Reşat Onur Coşkunses (**) Serkan Gülçer (**) İbrahim Ethem Potuk (**)
GOL: Dk. 48 Sedat (Vanspor FK),
SARI KARTLAR: Rüştü Hanlı (Vanspor FK), Sefa,Abdullah (Karacabey B.)
KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan Kaya (**) Hasan Güleryüz (*) Sefa (**) Sergen (**) Gökhan Erdöl (*) (Dk. 60 Ömer *) Yusuf (**) (Dk. 60 Berk Ali *) Gökhan Cingirt (*) İlyas Yılmazer (**) Rasimcan (*) (Dk. 34 Temel *) Alper (*) (Dk. 88 Abdullah) Onur (*)
VANSPOR FUTBOL KULÜBÜ: Bekir (***) Rüştü Hanlı (**) Yakup (**) Barış (**) Üzeyir (**) Abdulkadir (**) (Dk. 60 Oktay *) Sefa (**) Sedat (***) Zafer (*) (Dk. 79 Yiğit *) Burhan (**) (Dk. 78 Sedat *) Yaser (**) (Dk. 60 Utku *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X