Karacabey ezdi geçti: 3-0

Temsilcimiz, Erzin Belediyespor’u farklı yenerek rahatladı. Mavi siyahlılara galibiyeti getiren golleri Ali Serin ve Hurşut Meriç (2) kaydetti.

Karacabey ezdi geçti: 3-0

AYHAN FİDAN

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta hedefini alt sıralarla bağını koparıp Play-off’a kalmak olarak belirleyen Karacabey Birlikspor, evinde ağırladığı Erzim Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. İkinci yarı öncesi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren mavi siyahlılar elde ettiği farklı galibiyetle taraftarının da yüzünü güldürdü. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Karacabey Birlikspor oldu. 16. dakikada Alim Harlak topu kafasıyla Ali Serin’in önüne indirdi. Ali Serin sert vuruşla fileleri sarstı: 1-0.

Hurşut farkı

Bu golden sonra da gaz kesmeyen Karacabey Birlikspor, 20. dakikada Alim Harlak’ın ortasıyla topla buluşan Hurşut Meriç’in golüyle skoru 2-0’a getirdi. Bu gol aynı zamanda devrenin skoru oldu. İkinci yarı ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, Erzin Belediyespor kalesinde arka arkaya pozisyonlar bulmaya başladı. 55. dakikada Hurşut Meriç düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0. Bu sonuçla puanını 23’e çıkartıp 13. sırada yer alan Karacabey Birlikspor, büyük sevinç yaşadı.

Maç sonunda taraftara koşan futbolcular, renkli görüntüler sergilediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X