Karacabey Harası’nda çocuklar için ortak proje

Karacabey Belediyesi ile Karacabey Harası olarak bilinen TİGEM Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü ile imzalanan protokolle, hara arazilerinde çocuklar için spor alanları ve sosyal tesisler inşa edilecek.

Karacabey Harası’nda çocuklar için ortak proje

Çocuklar için sosyal aktivitelerin yer alacağı tesisler ve tüm spor dallarına yönelik sahaların yanı sıra ücretsiz at binme kurslarının da verileceği ve tesislerin, tüm Güney Marmara’ya hizmet verecek kapasitede olacağı kaydedildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilecek projenin ilçenin ilerlemesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Karacabey Harası’nın, ülkenin gözbebeği bir kurumu olduğunu ve yüzyıllardır ülke tarım ve hayvancılığına liderlik ettiğini ifade eden Özkan, bölgede sosyal, kültürel ve sportif anlamda da oldukça önemli potansiyel kaynakların bulunduğunu belirterek, bu projelerin tüm Bursa ve civar il ve ilçelerin yanı sıra, ülke geneline de hizmet sunabilecek kapasitede bulunduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X