Karacabey nereye! 1-3

Mavi siyahlılar deplasmanda Gölcükspor’a yenildi ve kazanamama serisini 7 maça çıkarttı. Ayrıca Bursa ekibi sadece averajla düşme hattının 2 basamak üstünde bulunuyor.

Karacabey nereye! 1-3

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Karacabey Birlikspor, 17. hafta maçında deplasmanda Gölcükspor’a 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi takıma 3 puanı getiren golleri 13. dakikada Sami, 29’de Berke ve 32’da Sedat kaydetti. Mavi siyahlı temsilcimizin tek golünü ise 59’te Süleyman Güneş attı. Karşılaşmanın 85. dakikasında Karacabey Birlikspor kalecisi İbrahim Meriç topa ceza sahası dışında müdahale edince kırmızı kart gördü. 2 hafta önce Ümit Şengül ile yollarını ayıran ve henüz yeni bir teknik direktörle anlaşmayan Karacabey Birlikspor bu sonuçla üst üste tam 7. maçında da rakiplerini yenmeyi başaramadı.

STAT: Gölcük Şehir

HAKEMLER: Hüseyin Çiftsüren (**), Selman Timur (**), Recep Ekin (**)

GOLLER: Dk.13 Sami, Dk.29 Berke, Dk.32 Sedat (Gölcük), Dk.59 Süleyman Güneş (Karacabey B.)

KIRMIZI KART: Dk.85 İbrahim Meriç (Karacabey B.)

SARI KARTLAR: Aydın, Cenk, İlyas (Gölcük)

GÖLCÜKSPOR: İlyas (**), Fatih (**), Mehmet (***), Onur (**), Yunus (**) (Dk.67 Ömer *), Cemal (**) (Dk.85 Bahattin), Sedat (***), Sami (***), Berke (***) (Dk.36 Bilal **), Cenk (**), Aydın (**)

KARACABEY BİRLİKSPOR: İbrahim (*), Serdar (*), Emincan (*) (Dk.46 Alihan *), Gökhan (**), Süleyman Baykuş (*), Rıdvan (*) (Dk.46 Süleyman Güneş **), Hurşut (*), Ali (**), Yusuf (*), İlhan (*), Hüseyin (*) (Dk.85 Mehmet)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X