Karacabey puanla döndü

Teknik Direktör Erdal Alpaslan ile ilk maçına çıkan mavi beyazlılar, deplasmanda Ankara Demirspor ile golsüz berabere kaldı.

Karacabey puanla döndü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor, deplasmanda Ankara Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. 7 maçlık kazananama serisini geçen hafta sahasında Tekirdağspor’u yenerek sona erdiren mavi beyazlılar, Teknik Direktör Erdal Alpaslan ile çıktığı ilk maçta etkili bir oyun ortaya koydu. Ev sahibine fazla pozisyon şansı tanımayan Karacabey Birlikspor, rakip kalede ise Alim ve Hüseyin ile etkili olsa da aradığı golü bulamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı.

STAT: TCDD Ankara

HAKEMLER: Hasan Ertuğan (**), Hulusi Akırşan (**), Şaban Karaderili (**)

GOL: Yok

ANKARA DEMİRSPOR: Bahadır (**), Hasan (**), Burak Sürmeli (***), Furkan (***), Emre (**), Eren (**), Ahmet (**), Mert (**), Burak Öksüz (**), Güney (**), Serdar (*)

KARACABEY BİRLİK: İhsan (***), Serdar (**), Gökhan (**), Süleyman Baykuş (***), Osman (**), Rıdvan (***), Süleyman Güneş (**), Ali (**), Alim (**), Yusuf (*), Hüseyin (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X