Karacabey ‘Rengârenk’ oldu

Karacabey’in sahip olduğu ekonomik, turistik, kültürel ve sosyal değerlerin tanıtılması amacıyla düzenlenen ‘Rengarenk Karacabey’ etkinliği, düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Karacabey ‘Rengârenk’ oldu

AYHAN FİDAN

 

Karacabey-Bandırma asfaltı üzerinde ve ilçeye 6 kilometre uzaklıktaki Karasu Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğe Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, Karacabey dışındaki yakın ilçelerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Halk oyunları gösterisi ve ilkokul öğrencilerin şiirleriyle başlayan etkinlikte konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Birden fazla değerinin olduğuna vurgu yapmak ve o güzellikleri, o desenleri, o renkleri burada sizlerle paylaşmak için ‘Rengarenk Karacabey’ adını verdik” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bir eser, bir roman yazılırken giriş, gelişme ve sonuç bölümü olur. Şimdiye kadar tabiri caizse biz giriş bölümünü gerçekleştirdik. Bundan sonra hep beraber Karacabey’in gelişme bölümünü yazacağız” diye konuştu.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER

Rengârenk Karacabey etkinliği kapsamında oyuncu Cemal Hünal ve Rumeli Akıncılar atlı gösterisi, buzağı yarışması, alanda çocuk ve yetişkin yarışmaları, sihirbazlık gösterisi, konser, klasik araçlar sergisi, Bursa Atlı Cirit Spor Kulübü’nün gösterileri, halk oyunları gösterileri ve KARYEK kursu müzik grubu katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca etkinliklerde gün boyu büyükbaş hayvan ve güvercin satışları da gerçekleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X