Karacabey şampiyonluğa koşuyor… En yakın rakibine…

Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker, 2015 yılında çıktıkları yolculuğu 2020 yılında 2. Lig’e yükselerek perçinlemek istediklerini ifade etti.

Karacabey şampiyonluğa koşuyor… En yakın rakibine…

TFF 3. Lig’de adım adım şampiyonluğa koşan Karacabey Belediyespor’da yönetim, “2. Lig yolculuğumuzda her bir Karacabeylinin, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceğine olan inancımız tamdır. ‘Karacabeyliyim’ diyen tüm vatandaşlarımızın desteklerini beklediğimizi bir kez daha yinelemek istiyoruz” mesajı verdi. Takımın yakaladığı başarıda ilçe halkının da büyük katkısı olduğunu belirten Kulüp Başkanı İsmail Ülker, “Biz Karacabey olarak büyük bir aileyiz. 2015 yılında çıktığımız bu yolculuk, 2020’de inşallah 2. Lig ile taçlanacak. Bu yolculukta bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Karacabey halkına, işinsanlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” ifadesini kullandı.

STADI DOLDURALIM
Karacabey Belediyespor’un ilçenin tanıtımında da büyük rol oynadığını belirten Başkan Ülker, “Bugün itibariyle futbol kulübümüz, liderlik koltuğunda ve en yakın rakibine 13 puan fark atmış bir şekilde şampiyonluktaki iddiasını ortaya koymaktadır. Karacabey Belediyespor’un geleceği güçlü temeller üzerine kurulacak altyapı yatırımlarından geçiyor. Altyapı bizim olmazsa olmazımızdır. Adım adım şampiyonluğa koşan bir takıma “Karacabeylim” diyen ve bu ilçeyi seven herkesin destek vermesini bekliyoruz. Böylesine iyi giden, grubunda en yakın rakibine 13 puan fark atmış bir takıma sahip çıkmak gerekir. Taraftarlarımızdan bizlere destek olmalarını istiyoruz. Şampiyonluğa çok yaklaşan bir takımın stadı tıklım tıklım dolmalıdır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X