Karacabey Sempozyumu’nda ilçenin değerleri tartışılacak

Karacabey’in sorunlarının çözümüne ve Karacabey’in gelecek vizyonunun belirlenmesine katkı sağlayacak ‘Karacabey Sempozyumu’ 1- 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Karacabey Sempozyumu’nda ilçenin değerleri tartışılacak

AYHAN FİDAN

 

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen sempozyumda 9 oturumun yanı sıra bir panel ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek. 

Programda, Karacabey’in tarihi kültürel ve sanatsal değerleri, doğal kaynakları, çevre ve turizm değerleri, tarım ve hayvancılığı, eğitimi, sağlık ve sportif yönü, kentleşmesi, sosyal yapısı, sanayi ticaret ve ekonomik yapısı ele alınacak. Sempozyumun açılış konuşmalarının ardında gerçekleşecek “Karacabey’in Dünü Bugünü ve Geleceği” başlıklı panelde ise farklı alanlardaki sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacak.

2 gün boyunca toplam 45 bildiri ve tebliğin sunulacağı Karacabey Sempozyumu 3 Ekim 2015 Cumartesi günü yapılacak olan Teknik ve Kültürel Gezi ile sonlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X