Karacabey seriyi sürdürmeyi hedefliyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Teco Karacabey Belediyespor, 20 Mart Pazar günü sahasında Anagold 24Erzincanspor ile yapacağı maçı kazanarak galibiyet serisini ve zirve iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Karacabey seriyi sürdürmeyi hedefliyor

Kulübün Yönetim Kurulu Başkanvekili Davut Zirek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son 7 müsabakada elde ettikleri 7 galibiyetin morali ile sahaya çıkacaklarını bildirdi.

Maça iyi hazırlandıklarını belirten Zirek, “Takımımızda moraller yerinde. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Son haftalarda yakaladığımız çıkışımızı ve iyi gidişatımızı sürdürmek niyetindeyiz. 24Erzincanspor maçı bizim için çok önemli. Bu müsabakayı kazanmak için taraftarımızın desteği çok önemli. Taraftarlarımızdan, pazar günü oynayacağımız bu zorlu mücadelede bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Teco Karacabey Belediyespor, 12 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 37 puanla 7’nci sırada yer alıyor. Rakibi Anagold 24Erzincanspor ise 11 galibiyet ve 6 beraberlikle 39 puan ile 5’nci sırada bulunuyor.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X