Karacabey sosyal tesisi hizmete başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’e yaptığı sosyal tesis bayramın ikinci günü hizmete giriyor.

Karacabey sosyal tesisi hizmete başlıyor

AYHAN FİDAN

Karacabey’e yapılan tesisi yerinde inceleyen BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmanın sonuna gelindiğini ve bayramın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

Karacabey Atatürk Kültürparkı içindeki ağırlıklı olarak balık çeşitleri, et ızgara çeşitleri, sabah kahvaltısı olacağını belirten Gümüşsoy, düğün ve nişan organizasyonları içinde açık alanın bulunduğunu bildirdi. Yaklaşık olarak 80-100 kişiye sahip kapalı alanın bulunduğunu belirten Gümüşsoy, “Bayramdan sonra yan tarafımızdaki terasımız da tamamlanmış olacak. Bahçemizle birlikte terasımız, iç mekanımızla nezih bir mekan olarak Karacabeylilere hizmet veremeye başlayacak. Aynı zamanda gölette şu anda 10 adet kayığımız mevcut. Gelen misafirlerimiz bu şekilde göl sefası da yapabilecekler. Bu tesiste yaklaşık 15 personel çalışacak. Bu da Karacabey açısında bir istihdam vesilesi olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X