Karacabey umut dolu!

Kadrosuna 18 yeni oyuncu katan mavi siyahlılar şampiyonluk için kenetlendi. İlk etap çalışmalarını tamamlayan 3.Lig temsilcimiz Karacabey Birlikspor 12 günlük kamp için Erzurum’a gidiyor.

Karacabey umut dolu!

AYHAN FİDAN

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Karacabey Birlikspor, 12 gün sürecek ikinci etap hazırlıkları için bugün Erzurum’a gidiyor. Karacabey’de yapılan son antrenmanı Kulüp Başkanı Uğur Koçak, Asbaşkan Fahrettin Dengiz ve yönetici Mustafa Kuzu da izledi. İç transferde 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip 18 yeni futbolcu kadrosuna katan Karacabey Birlikspor’u yeni sezona Teknik Direktör Namık Altunsoy hazırlıyor.

1-2 TAKVİYE DAHA OLABİLİR

Başkan Uğur Koçak, güçlü bir kadro oluşturduklarını söyledi. Oyuncuların istekli ve arzulu olmalarının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Koçak, “Karacabey Birlikspor olarak 18 tane yeni transfer yaptık. Geçen sene takımımızda yer alan 5 futbolcumuzla sözleşme imzaladık. Erzurum kampında eksik gördüğümüz 1-2 mevkiimiz olursa buralara transfer yapacağız. Erzurum kampının ardından Nevşehir kampına gideceğiz. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Hedefimiz 2.Lig’e yükselmek” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN OTOBÜS

Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi’nin desteğini aldıklarını belirten Başkan Koçak, “Büyükşehir Belediyemiz bize otobüs desteği verdi. Karacabey halkından da destek bekliyoruz. Bursa’da 4 tane profesyonel takım var. Profesyonel liglerde oynamak bir ayrıcalıktır. Çok iller var ki profesyonel lige çıkmak için mücadele veriyorlar. Biz ilçe olarak buradayız. Ama biz bu ligde kalıcı ve bir üst lige çıkmak için destek bekliyoruz. Bursa’yı her gittiğimiz yerde en güzel şekilde temsil ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YENİ TESİS GÜN SAYIYOR

Yeni tesislerinin ihaleye çıktığını da söyleyen Başkan Uğur Koçak, “Yeni tesisimiz 100 gün içinde bize teslim edilecek. Şuanki tesislerimiz güzel ama yeni yapılacak olan tesis daha da güzel olacak. Bütün gelecek oyuncular da tesislerimizi beğenecek ve tercih meselesi olacak. Tesislerimiz de konaklama, fitness salonu, restaurant ve 2 adet antrenman sahası yer alacak. Şuan da tesislerimizi Karacabey Belediyesi yapıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hedef için kenetlenelim

Teknik Direktör Namık Altunsoy, “El birliğiyle Karacabey Birlikspor’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz” dedi.

10 Temmuz’da Karacabey’de yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten Teknik Direktör Namık Altunsoy, kulüp olarak yeni bir yapılanma içinde olduklarını söyledi. Altunsoy, “Karacabey Birlikspor’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Erzurum’da daha çok alt yapısını oluşturduğumuz fiziksel yüklemelere devam edip, 2 tane hazırlık maçı yapacağız. Sonrasında üçüncü etap kampı için Nevşehir’e gideceğiz. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi tespit edeceğiz. Ligde canlı, güçlü ve dinamik bir Karacabey Birlikspor’u sahada gösterrmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X