Karacabey yol haritasını belirledi

Karacabey Belediyesi, düzenlediği ‘Stratejik Planlama ve Koordinasyon Toplantısı’ ile artı ve eksi yönlerini masaya yatırırken, önümüzdeki döneme ait yol haritasını da belirledi.

Karacabey yol haritasını belirledi

Toplantıda tüm daire amirleri, hazırladıkları görsel sunumlar eşliğinde, görev alanları ve sorumlulukları dâhilinde yürüttükleri çalışmalar ile karşılaşılan sorun ve çözümler hakkında detaylı bilgiler sunarken, hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına önümüzdeki döneme ait planlar hakkında da detaylı bilgi sundu.

Karacabey genelinde gerçekleştirilen belediyecilik çalışmalarına dair SWOT analizi de yapılarak, kentin ve belediyenin güçlü ve zayıf yanları ile fırsat ve tehditler de belirlenip, hazırlanacak rapor için veri kaynağı oluşturuldu.

FİNANSAL YAPI…

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bu toplantılarımızın son derece faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını ve birimler arasındaki koordinasyon sayesinde önemli tasarruflar sağlandığını memnuniyetle görmekteyiz. Son dönemde hayata geçirdiğimiz tüm projelerin, resmi kurumlarından aldığı tebrikler ve belediyemizin güçlü finansal yapısı da bunun bir başka kanıtı oldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X