Karacabey’de altyapı çalıştayı

Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nün her ay bir başka ilçede gerçekleştirdiği İlçe Altyapı Çalıştayları’nın bu ayki bölümüne Karacabey ev sahipliği yaptı.

Karacabey’de altyapı çalıştayı

AYHAN FİDAN

 

Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi ile diğer resmi ve özel kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirdiği çalışmalar ile projelerinin koordinasyonunu hedeflediğini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önümüzdeki günlerde start alacak projelerle modern ve müreffeh kent hedeflerine kararlılıkla ilerlediklerini ifade etti. 

Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Şube Müdürü Ferit Çam başkanlığında gerçekleştirilen ve ilçe altyapı çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi ile diğer resmi ve özel kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirdiği çalışmalar ile projelerinin koordinasyonunun hedeflendiğini dile getirdi. 

Özkan, “Ülkemiz artık ekonomik değerlerini halkımızın yararına akılcı yatırımlara dönüştürürken koordinasyon eksikliğinden kaynaklanan savurganlığa engel olma seviyesine ulaşmış bulunuyor. Kurumlarımız arasında gerçekleştirilen koordinasyon ile kaynak israfının önlenmesinden de gurur duyuyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X