Karacabey’de asfalt seferberliği

Karacabey Belediyesi ilçe merkezi ve kırsal mahallelere yönelik asfalt ve yol çalışmalarına hız verdi. Köylerde yıllardır atıl durumda kalan parke taşların da belediye ekiplerince cadde ve sokaklara döşendiğini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, asfaltl

Karacabey’de asfalt seferberliği

AYHAN FİDAN

Havaların asfalt dökmeye uygun olduğu sürece seri ve titizlikle asfaltlama işlemlerine devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bizler önce kendimizle yarışıyoruz. Elimizden gelenin fazlası için zorluyoruz, tüm imkanları. Karacabey’de asfaltsız bir mahalle, çamurlu bir sokak bırakmayacağız. Bu hizmet yarışında yorulmaktan, bu rakamları çoğaltmaktan, asfaltsız sokak sayısını azaltmaktan büyük haz alıyoruz. Geçmişte 5 yılda yapılan asfalt 39 bin ton iken, ağustos ayı itibariyle son bir yılda 50 bin ton asfalt yaptığımızı belirtmiştik.  Bu açıklamamızın üstünden 2 ay geçti ve ekiplerimiz aynı titizlikle çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X