Karacabey’de büyük değişim

Kadrosuna 15 yeni isim dahil eden ve hedefini play-off olarak belirleyen mavi siyahlılar 17 Temmuz’da Erzurum’a kampa gidecek.

Karacabey’de büyük değişim

AYHAN FİDAN

3 Lig 3. Grup’ta yer alan ve hazırlıklara başlayan Karacabey Birlikspor, yeni sezona 15 yeni transferle giriyor. Mavi siyahlı kulübün yönetim kurulu dün yaptığı basın toplantısında transferler ve kamp programı hakkında bilgiler verdi. Toplantıya, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Asbaşkan Fahrettin Dengiz, yönetim kurulu üyeleri Murat Avinç, Serkan Acar, Mustafa Kuzu, Murad Bertan ve Davut Zirek katıldı. Teknik Direktör Namık Altunsoy yönetiminde çalışmalarına başlayan Karacabey Birlik 17 Temmuz’da Erzurum’a giderek 13 gün kamp yapacak. Takım ikinci kampı da Nevşehir’de gerçekleştirecek.

2,5 MİLYON LİRA HARCANDI

Güçlü bir ekip kurduklarını, üst sıralara oynamayı ve play-off’u hedeflediklerini belirten Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, “Karacabey halkının ve işadamlarımızın da desteğiyle üst liglere çıkmak istiyoruz. Şuana kadar transfer için 2,5 milyon lira harcadık. Kadromuza dahil edeceğiz başka oyuncular, deplasman giderler, sahamızda oynayacağımız maç giderleri ve primlerle birlikte bu sene 5 milyon liraya yakın bir harcama bütçesi olacağı görüşündeyiz” ifadelerini kullandı.

5 ESKİ 15 YENİ İSİM VAR

Yusuf Efil, Mehmet Mert Pala, Ali Serin, Deniz Keskin ve Murat Karabatak ile sözleşme yenileyen Karacabey Birlikspor’un kadrosunda yer alan yeni isimler şöyle; Erkut Başkaya (Orhangazispor), Ozan Solak (Kartalspor), Fatih Gültekin (Muğlaspor), İmam Almas (Çorum B.) Doğancan Topal (Sancaktepe B.), Zeynel Alkan (Erzincan), Batuhan Er (Bayburt), Yasin Tosun (Muğlaspor), Okan Karabulut (Van BB), Emre Akdağ (Ankara Demir), Bünyamin Kasal (Bursaspor), Barış Kazer (Düzecespor), Emirhan Çolak (Hatayspor), Ömer Faruk Gümüş (İnegölspor), Bayram Balduk (Sivasspor).

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X