Karacabey’de Dinçbudak dönemi!

Ligde sıkıntılı bir süreçten geçen mavi siyahlılar Nevzat Hoca’yla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Karacabey’de Dinçbudak dönemi!

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Karacabey Birlikspor’da Nevzat Dinçbudak dönemi başladı. Çorum Belediyespor yenilgisi sonrası Mehmet Erdal Alpaslan’la yollarını ayıran mavi siyahlılar, genç teknik adamla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Ligde şuan 30 puanla 15.sırada bulunan Karacabey Birlikspor’da Başkan Uğur Koçak, ligin en önemli teknik adamları arasında yer alan ve vizyon sahibi bir isim olan Nevzat Dinçbudak ile anlaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

ÖNEMLİ MAÇLAR VAR

Kariyerinde Tarsus İdmanyurdu, Bursa Merinos, Bursaspor, Yeşil Bursa, İnegölspor, Belediye Bingölspor, Konya Anadolu Selçukluspor ve Orhangazispor gibi takımlarda görev yapan Nevzat Hoca ise şöyle konuştu: ‘Karacabey Birlikspor’u hak ettiği yere getirmek için çaba harcayacağız. Önümüzde önemli maçlar var. Hep birlikte ligde iyi sonuçlar alacağız. Ben kadroya güveniyorum. Bu takım layık oldu yerde bulanacak’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X