Karacabey’de elektrik hatları yer altına alınacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarına bu hafta başlanacağını söyledi.

Karacabey’de elektrik hatları yer altına alınacak

UEDAŞ Karacabey Müdürü Zafer Hız tarafından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette, ana arterler üzerinde bulunan havai hatların yer altına alınma planlarında gelinen son durum görüşülürken, çalışmalarda ilk kazmanın bu hafta içinde vurulacağı açıklandı. Yapılan görüşmede, bu yaz sezonu içerisinde Karacaahmet, Tavşanlı, Sırabademler ve Hüdavendigar Mahalleleri’nde, 1 milyon 500 bin TL tutarındaki çalışmaların, tüm kent genelini kapsayacak şekilde genişletileceği bilgisi verildi.

İlçenin modern ve çağdaş bir kent görünümüne kavuşması adına başlattıkları girişimin, her geçen gün meyvelerini vermeye devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, bu kapsamda ilçenin adeta bir şantiye alanına döndüğünü ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X