‘Karacabey’de gelişim sürecek’

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sürdürülebilir büyüme modeli çerçevesinde ilçenin gelişimini tüm hızıyla sürdüreceğini söyledi.

‘Karacabey’de gelişim sürecek’

AYHAN FİDAN

Karacabey’de Longoz ormanlarına bitişik konumdaki Yeniköy’de, iki adet açık otopark açılışı, kadınlara hizmet verecek plaj açılışı gerçekleştirildi. Ayrıca,Şehit J. Uzm. Çvş. Cemil Turan anısına Yeniköy’de yaptırılan parkın açılışı da yapıldı.


Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent’ hedeflerine kararlılıkla ilerlediklerini ifade ederek, açılış dizisinin hız kesmeyeceğini ve önümüzdeki günlerde de ilçe halkının karşısına yepyeni yatırım ve proje müjdeleri ile çıkacaklarını kaydetti.

Karacabey’in son yıllarda her yönüyle atağa geçtiğini ifade eden Özkan, ilçeye değer katacak yenilikçi projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, ilçe halkının refahı ve mutluluğu için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Özkan, ayrıca sürdürülebilir büyüme modeli çerçevesinde ilçenin gelişim ivmesini de tüm hızıyla sürdüreceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X