Karacabey’de projeler sırayla hayata geçirilecek

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, özel bir firmaya ait tesisin açılışı için Bandırma’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Faruk Çelik ile Bursa’da çeşitli programlara katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir araya geldi.

Karacabey’de projeler sırayla hayata geçirilecek

Belediye Başkanı Ali Özkan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Faruk Çelik ile görüşürken, önümüzdeki dönem Karacabey Belediyesi’nce gerçekleştirilecek projelerde gelinen son durum değerlendirildi. Başkan Özkan’ın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile görüşmesinde, başta Tarım AVM ve Sebze Hali gibi önemli projelerdeki son aşamalar da görüşüldü. Görüşmede, en kısa sürede Karacabey’de düzenlenecek bir istişare toplantısı ile mevcut projelere son halinin verilerek, bu projelerin sırasıyla hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

GÖLECİK BARAJI

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımı ile Bursa’da gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Koordinasyon Toplantısı’nda söz alan Belediye Başkanı Ali Özkan, Gölecik Barajı’nın ilçe halkının 50 yıllık rüyası olduğunu ve vatandaşların sağlıklı içme suyuna kavuşması adına projenin bir an önce tamamlanmasının önemine dikkat çekerken, Bakan Eroğlu da toplantıda hazır bulunan DSİ Genel Müdürlüğü yetkililerinden, geçtiğimiz hafta yapımcı firmaya iş teslimi yapılan projenin süratle tamamlanmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X