Karacabey’de şehit annesi ‘Yılın Annesi’ seçildi

AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları, 21 Mart 2016 tarihinde Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Bayramdere Mahallesi’nden Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan’ın annesi Ümmühan Turan’ı, Anneler Günü nedeniyle ‘Yılı

Karacabey’de şehit annesi ‘Yılın Annesi’ seçildi

AYHAN FİDAN

Şehit annesini ‘Anneler Günü’nde yalnız bırakmayan AK Partili kadınlar, duygulu anlar yaşadı. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Bu vatan uğruna şehit olan Cemil Turanımızın annesi Ümmühan Turan’a, Anneler Günü’nde böyle yiğit kahraman bir Türk evladı yetiştirmiş olmasından dolayı plaket takdim ediyor ve annemizi ‘Yılın Annesi’ ilan ediyoruz” dedi.

Şehit annesinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Özenli, “Acınızı dindirmez biliriz, ama bizler de sizin evlatlarınız sayılırız. Cemil Turan şehidimizi ve tüm şehitlerimizi şükranla ve rahmetle anıyoruz. Ayrıca yatağa bağlı hasta eşine de bakan metanetli, vefakar ve fedakar Ümmühan annemizi canı gönülden kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X